IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун: Хората още искат от мен да се събличам

1 декември 2012 06 24

Но актрисата не желае вече да играе съблазнителка

Шарън Стоун , Снимка: Reuters

Шарън Стоун , Снимка: Reuters

Прелестната актриса Шарън Стоун вече е на 54 години и няма никакво желание да се разголва на екрана, влизайки в ролята на гореща изкусителка. „Минах 50-те, a хората още искат да ме виждат съблечена. Ще спрат ли някога?", пита хубавицата в интервю за канала TELE 5.

„Искам да играя някоя мила, по-възрастна дама, каквато в действителност съм. Това му е хубавото на остаряването - вече не трябва да играя секси момичето", допълни актрисата.

Стоун изиграва най-добрата си роля в лентата „Казино", за която получава номинация за „Оскар" и Златен Глобус. Другата продукция, която променя живота ѝ, е „Първичен инстинкт".

„Не знаех, че съм красива, докато не снимах „Първичен инстинкт". Бях шокирана от самата себе си. Дотогава се считах за интелектуалка. Често не получавах роли с обяснението, че не съм достатъчно секси. Сексапилът не беше силната ми страна", спомня си Шарън, която днес е призната за секссимвол, колкото и да не ѝ се вярва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

минчо секса и пешо е ( преди 11 години )