IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дружбата на Джейк и Хийт от „Планината Броукбек“ се пренесе и в живота

23 февруари 2006 16 18

Без следа от нежност, Джейк Гиленхал и Хийт Леджър, които играха заедно в гей драмата, са приятели и в живота. И то толкова добри, че Джейк ще стане кръстник на детето на Хийт

Дружбата на Джейк и Хийт от „Планината Броукбек“ се пренесе и в живота

Австралийската звезда Хийт Леджър е предложил на Джейк Гиленхал да стане кръстник на 4-месечната му дъщеричка Матилда.

Двамата се превърнаха в най-номинираните актьори тази година. По всичко личи, че ще се оберат и всички статуетки на наградите Оскар следващата седмица. Хийт и Джейк са единодушни, че именно участието им в гей драмата „Планината Броукбек“ е създала много специална връзка между тях.

„Хийт е най-добрият ми приятел. Да работим заедно по този филм беше изключително преживяване и за двама ни“, споделя Джейк Гиленхал.

„За мен е огромна чест да стана кръстник на дъщеричката му Матилда“, добавя още той.

Матилда е и причината баща й да отложи развитието на кариерата си. Преди няколко дни Хийт заяви, че ще си вземе дълга почивка, за да прекарва колкото се може повече време с малката Матилда.

Майката на Матилда - Мишел Уилямс също участва в „Планината Броукбек“ в ролята на съпругата на Енис дел Мар - героят на Хийт Леджър.

КоментариКоментари