IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent търпи критика единствено от Еминем

4 декември 2012 07 22

И от д-р Дре

50 Cent, Снимка: Reuters

50 Cent, Снимка: Reuters

Американският рапър 50 Cent е известен със своя тежък характер и буен нрав. Певецът издаде, че не се интересува от хорското мнение и ни най-малко не търпи критика. Изключение прави само колегата му Еминем, с когото имат не само бизнес отношения, но и ги свързва приятелство.

„Не приемам никаква конструктивна критика, когато съм сигурен в това, което съм направил. Но когато някой е проследил цялата ми музикална кариера и е бил в ъгъла до мен, тогава ще каза следното: Дре направи с кариерата ми страхотни неща, а идеята да работи с мен, дойде от Еминем", разкри певецът пред MTV News.

Дори последният албум на 50 Cent " Street King Immortal" е докоснат от белия му колега, който му е бил в „огромна помощ".

„50 знае много добре какво прави, така че не се мешам особено. В настоящия момент от кариерата му се вижда, че вече е постигнал много и аз просто стоя до него, за да си давам мнението", каза от своя страна Еминем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари