IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс: Никога няма да ме изберат за най-добре облечената жена!

4 декември 2012 09 44

Моделът осъзнава, че стилът ѝ не се нрави на критиците, но тя си го харесва

Снимка: сп. Ponystep

Снимка: сп. Ponystep

Със своите екстеншъни, силикон, изкуствени мигли и провокативен гардероб, които би паснал на някоя магистрална труженичка, Кати Прайс трудно би могла да бъде наречена „естествено красива". Да не говорим за определението „стилна".

И въпреки това Прайс реши да докаже на критиците, че не е някоя надуваема кукла, а в нея има някаква класа. Моделът, който наскоро се подложи на пета операция на гърдите, се престраши да покаже истинското си АЗ на страниците на сп. Ponystep.

Във фотосесията Кати е оставила късите поли и огромни деколтета, а носи черни панталони до земята и блуза без ръкав тип поло. Силиконовата ѝ гордост е добре скрита, екстеншъните също. Дамата позира с черни кепета и почти никакво количество грим. На пръв поглед малко души биха познали коя е всъщност и то след дълго взиране в кадрите.

Снимка: сп. Ponystep

„Знам, че когато се снимам в модно списание, ще се опитат да променят коренно визията ми. Ако се снимам, то всичко трябва да бъде за мен. За това каква съм аз, какво нося, аз съм продуктът. Но в модния свят те променят коренно", споделя Прайс в списанието.

Макар че се чувста комфортно в своя стил на обличане, Кати знае, че той не е одобряван от критиците. „Никога няма да ме изберат за най-добре облечената жена. Обичам да нося екипчетата си и да не слагам грим. Не знам как някои момичета успяват да се нагласят с прическите, перфектния грим и тоалети, това е изтощително", допълва дамата.

Наскоро бившият ѝ годеник аржентинският модел Леонардо Пена се опита да я унизи публично, като заяви, че тя не е била сексуално активна и предпочитала да си рови в google, вместо да прави секс с него. По-късно пък излязоха спекулации, че двамата се събират отново.

„С Лео приключихме", категорична е Прайс, която се гласи да влезе в няколко серии от американското риалити Celebrity Big Brother.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари