IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Eексгадже на Тамара Екълстоун изпратил тяхна секс лента на баща ѝ

5 декември 2012 06 55

Наследницата изпада в шок и къса с него

Тамара Екълстоун, Снимка: Reuters

Тамара Екълстоун, Снимка: Reuters

Богатата наследница Тамара Екълстоун преживяла истински срам, след като нейното бившо гадже Омар Киами изпратил тяхна секс лента в офиса на баща ѝ. Оттогава брюнетката не иска да говори с него.

Цялото семейство на дамата било потресено от видяното на лентата, особено баща ѝ Бърни. Случката се разиграла през юли тази година и Тамара издаде, че никога не е допускала, че бившият ѝ може да направи такова нещо.

„Обадих се на сестра ми Петра и я помолих да дойде в офиса на татко. Когато тя пристигна, ни завари всички да плачем. Баща ми беше бял като платно. Той по принцип не е емоционален мъж, но аз видях как това му се отрази...

Обадих се после на Омар и той опита да отрече. После почти си призна и му заявих, че това е краят между нас. Никога не съм си представяла, че това може да ми се случи. Няма да му проговоря, докато съм жива. Няма никакъв шанс да се съберем обратно", спомня си случката хубавицата.

28-годишната наследница призна, че ѝ се отразило доста травмиращо да гледа секс лентата с 82-годишния си баща.

„Вестник се обадил на баща ми. После той ми звънна. Нямах представа за какво, защото той е много зает и подозирах, че е нещо сериозно. Надявах се да не ми каже. че е болен или нещо от сорта. Тогава видях, че и майка ми е там, което е доста странно, тъй като те не си говорят много след развода. Родителите ми стояха и ми казаха: „Трябва да ти покажем нещо. Ще бъде доста трудно". После пуснаха касетата. Изгледах я с моите родители и беше съсипващо. Майка ми плака почти през цялото време", допълни още Тамара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари