IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер се смее на слуховете, че има афера с Ди Каприо

6 декември 2012 06 52

Между модела и съпруга ѝ всичко си било наред

Миранда Кер, Снимка: Reuters

Миранда Кер, Снимка: Reuters

Красивите жени винаги са заобиколени от известни и богати мъже. Миранда Кер не прави изключение! Моделът на Victoria's Secret е съпруга на актьора Орландо Блум и миналата година го дари със син – Флин, но това не попречи на американските медии да я забъркат с Леонардо Ди Каприо.

В края на миналия месец Миранда и Лео бяха засечени да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк, което бе повод да гръмнат слухове, че имат афера.

„Миранда и Лео са много добри приятели и то от години. Те бяха на една маса с куп други хора и просто се забавляваха и танцуваха", издаде източник пред RadarOnline.com по повод въпросната вечер.

Друг информатор сподели, че между Кер и Блум, който в момента снима филм в Лондон. нещата са напълно наред и затова е глупаво да я забъркват с други мъже.

„Миранда посещава Орландо всеки уикенд в Лондон и всички тези слухове, че бракът им е в криза са глупости", каза източникът.

На партито, което стана повод за коментари, са присъствали още Камерън Диас, Наоми Кембъл и годеникът ѝ милиардер Владимир Доронин. Леонардо пък наскоро скъса с колежката на Кер – Ерин Хедъртън, след като излизаше с нея близо година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Модератор ( преди 11 години )
До andjinko***gmail.com: Благодарим за сигнала ви!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
andjinko@gmail.com ( преди 11 години )
Сериозно хора, променете си заглавието - Леонардо Ди Каприо! Не Ви отиват такива елементарни грешки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
andjinko@gmail.com ( преди 11 години )