IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данъчните удариха здраво Памела

10 декември 2012 13 40

Наложиха ѝ глоба в размер на 370 000 долара

Памела Андерсън, Снимка: Reuters

Памела Андерсън, Снимка: Reuters

Едрогърдата блондинка Памела Андерсън получи грандиозен „шамар" от данъчните, след като се оказа че им дължи около 370 000 долара, за приходите си от 2011 г.

Първоначално Пам бе сюрпризирана с една глоба на стойност 259,395.75 долара. Малко след това от щата Калифорния ѝ изпратиха друга сума, която трябва да додаде за неплатените си данъци, възлизаща на 112,118.90. Така по груби сметки се оказва, че ексспасителката от екрана трябва да се отчете с 370 000 долара.

През 2009 г. данъчните не простиха на Андерсън и я глобиха с 1.7 милиона долара. След тази случка актрисата и риалити звезда (напоследък) влезе в черния списък на нередовните платци.

Пам се опитва да не понижава стандарта си и непрекъснато търси начин да изкара пари. След като не можа да се задържи дълго в риалитито „Dancing with the Stars" блондинката не смята да се откаже от чупките и стойките под музикални звуци. Този път тя ще го направи в английското шоу „Dancing on Ice". Там Андерсън ще се бори не само за победа, но и за паричната награда.

„Памела ще докара холивудския блясък в шоуто. Ние се нуждаем от него, особено през зимата. Тя вече има опит с танцуването пред публика, след изявите си в Америка", казаха организаторите на леденото риалити.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари