IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория се присъедини към Spice Girls с доза безразличие

12 декември 2012 07 05

Дизайнерката пристигна за премиерата на мюзикъла Viva Forever, но като че ли странеше от колежките си

На повечето снимки Вики дори липсва до колежките си. Снимка: Reuters

На повечето снимки Вики дори липсва до колежките си. Снимка: Reuters

Противоречива информация се върти от месеци по медиите. Ще се събере ли дамската формация Spice Girls отново или не? Против идеята твърдо се бе обявила Виктория Бекъм, в чиито планове не влиза вече етикета „певица". Съпругата на Дейвид иска да бъде приемана като сериозна бизнес дама в модния бранш и усилено се стреми да заеме мястото си сред топ дизайнерите на модния подиум.

Въпреки това Вики се оказа солидарна със своите колежки и излезе заедно с тях на сцената на The Piccadilly Theatre, където във вторник вечерта бе премиерата на мюзикъла Viva Forever.

Гери Халиуел, Ема Бънтън, Мелани Браун, Мелани Чисхолм и Виктория излязоха ръка за ръка, но не да пеят, а да кажат няколко думи за спектакъла.

Снимка: Reuters

„Има толкова много хора, благодаря ви. Благодаря ви за това, че сте тук и благодаря на невероятния екип зад този мюзикъл.", каза в еуфория Мел Си. „Това е страхотно", допълни тъмнокожата ѝ адашка Мел Би.

Даmите искрено се забавляваха за разлика от Вики, която стоеше с каменно лице. Известно е за нея, че не се усмихва, за да не си докара бръчки, но липсата на емоции по лицето ѝ направиха впечатление на всички присъстващи. На снимките се вижда как тя позира някак в края, сякаш мястото ѝ не е до бившите ѝ колежки, с повечето от които поддържа топли отношения след разпадането на групата.

Снимка: Reuters

Дамите бяха придружени от семействата си. Виктория дори направи най-много със своето, с което безкрайно се гордее. „Благодаря на семейството ми, че е тук с мен. Обичам ви всички", каза мисис Бекъм.

Пикантните момичета се бяха издокарали с ефектни рокли, като най-елегантна бе Гери, заложила на синя феерична рокля с бюстие в горната част и фини воали. Ема Бънтън също заложи на синьото, но на дантелена рокля с огромна цепка. Мел Би се спря на бляскава, черна рокля също с умопомрачителна цепка.

Снимка: Reuters

Мел Си, която в миналото бе известна като Спорти Спайс се бе пременила с елегантна рокля като колежките си, а модната икона Виктория, която закъсня и се появи последна, сякаш дори с облеклото си демонстрира, че събитието за нея не е чак толкова важно, Тя дойде с панталон, риза и палто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари