IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уиз Калифа призна за аборта на Амбър

12 декември 2012 09 34

Певецът и половинката му мълчали до наградите на MTV от суеверие

Амбър и Уиз на наградите на MTV тази година. Снимка: Reuters

Амбър и Уиз на наградите на MTV тази година. Снимка: Reuters

Рапърът Уиз Калифа и годеницата му – моделът Амбър Роуз, са в очакване на първото си дете. Те самите съобщиха новината през септември по време на наградите на MTV, но едва сега певецът издаде, че това не е първата бременност на половинката му.

Бившото гадже на Кание Уест е забременяла от Уиз и тъкмо, когато са разбрали, че ще стават родители, тя е преживяла спонтанен аборт. Новината потресла влюбените, но те нямали много време да страдат, защото Роуз бързо забременяла отново. От суеверие двойката решила да крие щастливото събитие.

В радио интервю по станция Hot изпълнителят на „Black And Yellow" призна: „Нейната първа бременност бе точно преди втората и бе доста неочаквана. Тъкмо разбрахме за нея и тя загуби бебето. После почти веднага забременя отново, точно след аборта. Така че вторият път не искахме да казваме на никого, докато не влезе във второто тримесечие".

Бъдещият татко е много нетърпелив да види отрочето си на бял свят и добави: „Нямам търпение. Всеки път, когато отидем на лекар, той ни казва, че бебето е здраво и бременността протича перфектно и ме вдъхновява да бъда най-добрият баща на света. Очаквам това малко кълбо от радост да се появи на бял свят и искам да му покажа колко е желано".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари