IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт и Хари Стайлс са "лудо влюбени".

14 декември 2012 08 02

Дали той няма да е поредното момче, което ще разбие сърцето ѝ?

Тейлър Суифт; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт и Хари Стайлс били истински влюбени един в друг. 23-годишната певица  започна да излиза с 18-годишния британски певец и красавец преди около месец, но според техните приятели двамата са напълно омагьосани един от друг.

Източник, близък до Тейлър каза пред HollywoodLife.com следното: "От това, което съм виждал, Тейлър и Хари са напълно влюбени. Първоначално тя го желаеше, защото той е горещ, но сега го вижда с други очи. Иска бъдеще с него."

По принцип блондинката е известна с това, че лесно се влюбва в мъжете (гаджетата ѝ са все известни), а после те ѝ разбиват сърцето и тя излива чувствата си в песен.

В този случай, обаче, и самият Хари е напълно зашеметен от миловидната американка.

Негов приятел добавя: "Той я харесва много. Отношенията им станаха доста сериозни, а темпото, с което това се случва е наистина бързо."

Преди време приятел на Тейлър сподели пред медиите, че тя твърде бързо се привързва (залепва) за момчета и те започват да се дърпат, след което я изоставят, а тя страда.

Дали това няма да е поредната история, която ще завърши с нейното страдание, но с успешен албум?

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари