IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън се омъжва на Хаваите преди Коледа

15 декември 2012 06 28

Събира приятели и заминава на 21 декември

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Певицата Джесика Симпсън може и да изпълни заканата си да стане омъжена жена преди Коледа. Дамата е бременна с второто си дете от годеника си Ерик Джонсън и неотдавна заяви, че този път иска да роди, след като в стъпила в брак.

Според RadarOnline.com дамата планирала да замине на Хаваите малко преди Коледа с група приятели и Ерик, където официално да му каже „ДА".

„Джесика и Ерик отиват на Хаваите за празниците с група приятели. Никой не знае какво точно ще правят там, но семейството си шушука, че планира сватба-изненада. Те и двамата искат да се оженят преди края на годината, но тъй като Джесика помагаше за сватбата на най-добрата си приятелка Каси, беше малко разконцентрирана", издаде източник пред медията.

Новата ѝ бременност и новината, че баща ѝ е хомосексуалист също малко отклониха Симпсън от мислите за венчавката, но тя упорито настоява да е до края на 2012 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари