IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл хвана за косата модела Коко Роша

16 декември 2012 12 41

Черната пантера е известна с бурния си темперамент

Снимка: Love Republic

Снимка: Love Republic

Наоми Кембъл и младата ѝ колежка - томподел Коко Роша са влезли в горчив скандал на снимачната площадка на "The Face" - ново модно риалити.

И 42-годишният британски супермодел, и 24-годишната канадска красавица участват в телевизионното предаване като ментори. Кралиците на модния подиум, обаче, са се "хванали за гушите" и дори водещият на шоуто Найджъл Баркър не успял да ги успокои.

Очевидец на сцената, казал пред New York Post Six следното: "Найджъл е единственият, който се разбира с всички. Сега той работи с три модела, всички в различни етапи от кариерата си и на различни възрасти. Те наистина не се разбират помежду си, а той не може да направи нищо. Това е шоу-конкурс и нито една от красавиците не е свикнала да губи."

Друг източник разкри: "Наоми няма причина да не харесва Коко, но просто не я харесва. Двете спорят всеки път, въпреки че Коко се опитва да се държи коректно и учтиво. Така че бъркотията между двете е по вина на Наоми. Тя обича да ѝ се подмазват, а Коко не го прави."

Моделът Каролина Куркова, която е третата менторка в новото шоу, успява да се справя с Наоми, тъй като я познава от по-дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари