IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Майкъл Дъглас е нападнат в затвора

17 декември 2012 14 54

Камерън Дъглъс е със счупен крак след побоя

Майкъл и Камерън в доброто старо време; Снимка: Reuters

Майкъл и Камерън в доброто старо време; Снимка: Reuters

Нарко-дилърът, наркоман и син на носителя на „Оскар" Майкъл Дъглас – Камерън е станал жертва на побой в затвора. Сред тежките му наранявания са счупен крак и счупени пръсти.

34-годишният, първороден син на Майкъл от първата му съпруга Даяндра беше осъден за употреба и пласиране на наркотици на 10 години.

Причината за нападението са свидетелските показания на Камерън срещу други дилъри, които му помогнаха да си намали присъдата на пет години през 2010.

Mиналата година, обаче, той беше осъден на допълнителни четири години и половина за контрабанда на хероин в затвора.

Последно Майкъл говори за проблемите на сина си през 2010 г., като каза, че се надява в затвора той си научи уроците. Той дори пое вината, че е бил "лош баща". Майкъл каза тогава: „Засрамен и разкаян съм, но мисля, че той има шанс да започне нов живот след затвора и го знае."

Камерън Дъглас излежава присъдата си в Пенсилвания, където няма право на свиждания от семейството си в продължение на две години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

1Guardiola ( преди 11 години )
Скапаното копел*нце не му е стигнало че баща му е пълен със милиони и може да прави каквото си иска ами е решил да се изживява като Тони Монтана. Да се оправя
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар