IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям иска бъдещото му дете да има "нормален живот"

18 декември 2012 15 14

Затова може би ще си остане на поста "военен пилот"

Кейт и Уилям на изписването ѝ от болницата преди 10 дни; Снимка: Reuters

Кейт и Уилям на изписването ѝ от болницата преди 10 дни; Снимка: Reuters

Британският принц Уилям иска бъдещото му дете да има "нормален живот", доколкото това е възможно.

Откакто стана ясно, че съпругата му – Катрин Мидълтън е бременна с първото им дете, двойката е наблюдавана буквално под лупа.

В същото време Уилям се надява бебето му да може да расте като нормален човек, въпреки  синята си кръв.

Източник, близък до принца, каза пред известно седмично списание следното: "Уилям иска да даде на детето си малко по-нормален живот и за да се случи това, той трябва да остане на работа в Кралските военновъздушни сили."

До януари 2013 г., той трябва да вземе решение дали ще остане на сегашната си работа, която се намира в Уелс (той е военен пилот) или ще се премести в Лондон и ще се посвети на кралските си задължения на пълен работен ден, като в британската столица детето ще бъде постоянен обект на интерес от медиите и обществеността.

Херцогинята на Кеймбридж е бременна в третия месец, което значи, че бъдещият принц или принцеса ще се появи на бял свят в началото на идното лято.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Криси ( преди 11 години )
Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави и *** безделници, които за нищо не стават? Много важно, че тъпата пикла е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни ***, които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност м международно събитие 1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава. Помислете, как така хем се е обесила, хем имала явни белези по китките и как така жена, която има мъж и две деца, уж е написала три предсмъртни писма и нито едно до тях? Нещо не се връзва. Още повече тя не не казала нищо лошо за Кейт и нищо тайно, така че да се самоубива.Светла й памет на жената. Тя вече е погребана. Дано вече на Кейт да й се гади и повръща по-малко! Всичко това доказва, че няма нищо по-безполезно, по-паразитно и по-излишно и ненужно от монархия 21-ви век и че аристократите са сто пъти по-долу от обикновените хора. Да получаваш власт още в пелени, дори и да си пълен ***-това е абсолютно недопустимо и е против естествената човешка справедливост. А на тези двамата с шизофреидни физономии бих им напомнила, че много хубаво не е на хубаво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар