IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола изумен от българската подкрепа

18 декември 2012 15 19

Македонецът стана победител в Big Brother All Stars

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

Един от най-позитивните участници в шоуто Big Brother All Stars – Никола от Македония, беше обявен за големия победител в оспорвания финал на формата миналата вечер. За негов подгласник в класирането зрителите на Нова ТВ определиха също толкова колоритно лице от екрана – Найден, а преди него вотът на публиката определи Къщата да напуснат другите двама финалисти – Стойка и Боби.

По време на пресконференция днес, любимецът на публиката Никола призна, че все още не може да повярва, че е победител, тъй като това е огромна изненада за него.

"Когато участвах в балканския Big Brother моята собствена държава не ме подкрепи толкова, колкото българският народ през последния месец. Само преди няколко седмици тук никой не ме познаваше, но въпреки това зрителите ми дадоха шанс и ме опознаха. Затова тази победа ми е особено ценна", разказа Никола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Mitko ( преди 11 години )
До Българин: Той казва, че неговия народ не го е подкрепил в Балканския Биг Брадър, толкова колкото го е подкрепил българския народ в този Big Brother :) Read the muthafuckin thread before you muthafuckin post!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 11 години )
Единствения друг, който заслужаваше наградата от финалистите беше Найден. Стойка се държа отвратително, а Боби беше фалшив. Радвам се, че Никола спечели, въпреки че ми е ясно, че вотът е нареден.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Българин ( преди 11 години )
Политиески режисиран избор- срам за всички зрители. Нека всеки за себе си отговори, гласувал ли е за този, за когото участието в "Балкански Биг Брадър" е най-ценното....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар