IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангел и Мойсей пускат ново парче

19 декември 2012 13 42

Зареждащият хит на дуета носи името POWE4E

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Тази година Ангел и Мойсей могат да се похвалят със запомнящо се участие в X Factor и супер силен дебют с песента „Кой Ден Станахме?", превърнал се в един от големите БГ летни химни. Преди края на 2012 г. те успяха да изненадат феновете си с ново парче. Песента се казва „POWE4E" и е истински манифест на пристрастените към добрия звук и доброто прекарване парти хора!

Ангел: „За една година имахме възможността да обиколим страната и да се срещнем отблизо с много голяма част от хората, които наистина знаят как да се забавляват и го правят със стил. Отделни случки, ситуации и обстоятелства се натрупваха във времето, докато в един момент всички тези неща не се облякоха в музика. Посланието „Елате повече!" е насочено към хората, които продължават да се носят на гребена на вълната на новата българска музика."

Моисей: „Ние се радваме когато хората оценяват българската музика и си представяме как те стават все повече и повече. Армия от парти хора. Тази година беше много силна за нас. Запознахме се с много свежи лица, красиви и усмихнати. Не просто хора, които умеят да се забавляват, а такива, които гледат на живота по този отворен и ведър начин. Живеещи с музиката хора. Това парче е за тях."

Песента „POWE4E" е резултат от комбинацията на идеите на един нов екип от свежи музиканти, който Ангел и Моисей формират около себе си.

Композитор на „POWE4E" е Борислав Велчев – мулти-талант, изучава специалност саксофон в Музикалната Академия, свири на саксофон, тромпет и пиано. Създател е на група Funky Miracles. Заедно с Моисей двамата създават композицията и идейната основа на парчето.

Моисей: „Боби е много амбициозен музикант, който попива като гъба всичко ново, което излиза в България и по света. Има много широк поглед върху музиката. Иновативен е, с много модерна визия за звук. В момента с него вече работим и по следващо парче на Ангел и Моисей."

Клипът към песента е истински екшън филм, в който главните герои Ангел, Моисей, Боби и Васко превземат по доста забавен начин едно скучно частно парти, за да го превърнат в най-щурото място за купон. Все повече и повече техни приятели се присъединяват към веселбата, докато реалност и фикция не се смесват напълно. Видеото е заснето във вече наложилото се като ултимативното арт пространство в София – Фабрика 126. Режисьор и оператор е Павлин Иванов – Bash Motion.

Моисей: „Тази година имахме възможността да присъстваме и на безсмислени и скучни партита. Решихме да си направим шега като превземем с взлом едно скучно парти, по алтернативен начин, с водни пушки и картонени маски, които всъщност са снимки на собствените ни физиономии. След това заедно с един куп готини хора Dim4ou, F.O, Central Side, Павел и Венци Венц, Точката, най-добрия диджей DJ Ray Bon и още много свежи приятели превърнахме снимачната площадка в истинско, бясно парти. Направо се забравихме. Изобщо изключихме, че снимаме видео и едва се съгласихме да си тръгнем след снимките."

Ангел: „Баш е човекът, който усети парчето и нас по най-добрия начин. Той пое идеите ни за видеото и ги превърна точно в това, което си представяхме. В същото време добави нещото от себе си, което завършва цялата картина. Неговият специфичен стил на снимане и режисура ни допада много и се връзва идейно с целия ни проект. Най-хубавото беше атмосферата по време на снимките. Мир и спокойствие, пълно разбирателство, не усещахме, че вършим някаква работа, а по-скоро пълно удоволствие от правенето на това, което обичаме."

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

krisi ( преди 11 години )