IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни изхвърча от X Factor , била скучна

28 декември 2012 07 22

Рейтингът на предаването продължава да пада

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Саймън Коуел направи и невъзможното да вкара Бритни Спиърс в своето риалити за таланти „X Factor". Продуцентът преговаря упорито с нея и подписа договор за милиони, надявайки се , че тя ще съживи предаването. Вместо това се оказа, че то продължава да потъва бавно надолу и да губи зрителска аудитория.

По тази причина се налага нечия глава да хвръкне и очевидно това ще бъде нейната. Саймън се нуждаел от „лудата Бритни", а вместо това получил „скучната", пише Daily Mail.

Мис Спиърс струва на продуцентите 15 милиона долара. Част от тях все още вярват, че тя може да вдигне рейтинга на предаването, но не и самият Саймън. Пред E! той призна: „Не съм говорил още с нея какво смята да прави и какви други ангажименти е поела".

Бртини едва ли би се трогнала от решението на Коуел в момента, тъй като тя е на ръба на друг скандал. Братът на бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн тези дни заяви, че е имал афера с нея и дори, че по-големият ѝ син Шон е всъщност неговото дете.

Певицата обяви тази информация за абсолютна глупост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари