IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременността на Ким струва 16 милиона долара

3 януари 2013 10 59

Звездата вече се пазари срещу колко пари да снимат всичко покрай появата на наследника ѝ

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Предприемчивата Ким Кардашян вече прави планове как да изкара пари от своята бременност. Риалити звездата няма никакви притеснения от камерата и вече преговаря с телевизионни босове, които да заснемат всичко около бременността ѝ и дори самото раждане.

Таткото на бебето Кание Уест не обича да е под светлината на прожекторите и едва ли ще е във възторг от идеята да се снима раждането на бъдещия му наследник/наследница, но американските медии спрягат сумата от 16 милиона долара, която определено ще изкуши брюнетката да се напъва пред камерата.

„Ким вече преговаря с телевизионни компании, които да снимат всичко около бебето – прегледи, скенери, визити при лекаря и т.н. Тя може да направи 16 милиона долара от бременността си",издаде източник пред Sun.

Фирми за бебешки продукти и услуги вече са започнали да пускат оферти на Кардашян, така че и след раждането реката от долари към нея няма да секне.

Новината, че Ким ше става майка съобщи самият Кание на свой концерт на 30 декември. Близки до двойката издават, че те са се решили на тази стъпка, след като прекарали известно време с 11-месечната Блу Айви – дъщеря на Джей Зи и Бионсе. Певицата е била една от първите, които е поздравила бъдещата майка, макар че двете не са особено близки, колкото и да се опитваха половинките им да ги сприятелят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари