IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бодибилдърка смени Лейди Гага и Ники Минаж

8 януари 2013 10 10

Сръбкинята Йелена Абу е новото лице на козметичната марка MAC

Снимка: MAC

Снимка: MAC

Козметичната марка MAC Cosmetics никога не е залагала на обикновени рекламни лица. Дамите, които я представят винаги са ексцентрични, различни и провокативни. Пример за това са Лейди Гага и Ники Минаж. Те обаче, бяха сменени от далеч по-малко известната Йелена Абу. Какво е нетипичното у нея? Дамата е бивша състезателка по бодибилдинг! И може би ще се превърне във втората най-известна жена в силов спорт след Стейси Кийблър, която е екскечистка и спечели слава покрай връзката си с Джордж Клуни.

И докато Стейси вече не е активен спортист и изглежда нежна и ефирна, то посестримата ѝ в един типично мъжки спорт подчертава всеки мускул от тялото си, което поддържа с много упражнения и протеинова диета.

Йелена е сръбкиня и тази година тя подписа договор с козметични гигант да представя нова продуктова гама.

На един от рекламните кадри Аби носи красива, черна рокля, но позира сякаш е на състезание, напрегнала мускулите на ръцете си в бойна поза. Тя има обилно количество очна линия и носи ярко червено червило.

Йелена е родена в Сърбия през 1977 г. Брюнетката е бивш професионален състезател по бодибилдинг, който се снима и като модел, заради природната ѝ красота. От години тя работи като личен треньор в Америка.

Колекцията, която дамата представя за козметичната компания се казва „Сила" и включва всякаква декоративна козметика – сенки, червила, спирали...

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари