IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари не знаел как да се държи на маса

8 януари 2013 15 04

Това каза баща му, но на шега

Принц Хари, Снимка: Reuters

Принц Хари, Снимка: Reuters

Принц Хари може и да има синя кръв, но според собствения му баща му липсват обноски на маса. Принц Чарлз наскоро уж се пошегува, че 28-годишният му син, който в момента е на военна служба в Афагнистан, не знае как се използват вилици и ножове и предпочита да яде с пръсти.

„Пошегувах се като казах, че през всички тези години съм се опитвал да науча Хари как да използва ножа и вилицата, които той умело замества с ръце", каза аристократът.

Наскоро Чарлз заяви, че много се страхува за живота на наследника си, но знае, че това е негов дълг и той върши страхотна работа.

„Когато си родител или си свързан с някой, когото обичаш и този човек е далече и се намира в постоянна опасност, се тревожиш през цялото време. Всяка нощ аз се притеснявам. Но той (Хари) обича това, което прави и е брилянтен в него", каза синът на Елизабет II.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Криси ( преди 11 години )
За разлика от Уилям, Хари е герой. Префърцунените обноски нямат никакво значение. Има значение, че Хари е истински мъж. Браво на Хари! Той за пореден път доказа, че за разлика от *** като брат си, който може само да се вее по курортите с тъпата си жена, е истински мъж и войн. За да отидеш на война, трябва да ти стиска. Не всеки го може. На много мъже просто не им стиска. Малко останаха в днешно време истинските мъже. Хари е един от тях. Аз мисля, че като член на управляващата династия Хари ясно съзнава, че след като в момента политиката на Великобритания в Афганистан е такава, той трябва да поеме своята отговорност за тази политика. Малцина са способни на такава смелост и отговорност. Нейно величество Елизабет и принц Чарлз могат само да се гордеят с такъв внук и син. Всички ние знаем и в български, и в световен мащаб колко много деца на големци само мързелуват, безделничат, скитат от курорт на курорт и не вършат нищо в полза на обществото. Затова още веднъж казвам- поклон на Хари за всичко, което е.Малко останаха истинските мъже в днешно време. Всеки се е затворил в тесните семейни рамки и в ограничения си семеен живот и не го интересува нищо друго. Затова мисля, че Хари е не просто истински мъж. Той е герой. Герой е, не само защото му стиска да отиде на война, но и защото смело припомня на политици, управляващи и медии никога да не забравят за ветераните от войните, за загиналите и осакателите в тях и за това, че техните семейства трябва да имат богат и достоен живот. Поклон на такива млади хора! Талибаните са едни прости,нецивилизовани, злобни и страхливи хора. Те са ограничени ***, чужди на всякакво модерно и напредничаво развитие. Но иначе не може и да бъде. Какво да искаме ние, цивилизованите европейци, от хора, чийто кръгозор и знания се изчерпват с Корана? Като са толкова против Съединените щати, защо не обявят война на тази държава и да воюват с нея? Нека да воюват с нея открито, а не да се занимават с абсолютно осъдителни терористични действия. Това доказва, че талибаните са едни комплексирани страхливци. Те не са войници. Терористът не е войник, защото да си войник е гордо и достойно призвание. Истински войник на своята държава е Хари, от когото те толкова много са се уплашили. Бог да помага и на Великобритания, и на САЩ, и на всички прогресивни сили в борбата им срещу изостаналото и неграмотно варварство! Нека Хари да е жив и здрав и Бог да го пази от талибаните! Жалко, че няма да стане крал, защото е сто пъти по-качествена и кадърна личност от батко си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар