IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Бекъм се завърна в Лондон

10 януари 2013 06 57

Това обаче, не бе повод за радост на всички

Семейство Бекъм, Снимка: Reuters

Семейство Бекъм, Снимка: Reuters

Откакто ангажиментите на Дейвид Бекъм към спортния клуб „Ел Ей Галакси" приключиха, медиите гадаят къде ще живее той и семейството му. Предположения имаше всякакви, но в крайна сметка фаворит се оказа родната Англия.

Бекъм, съпругата му и четирите им деца са се завърнали в Лондон, а момчетата вече са започнали училище. Звездите в момента живеят в Кенсингтън, съвсем близо до магазина на Burberry , чието рекламно лице тази година е 10-годишният Ромео.

Макар че феновете на Бекъм във Великобритания ликуват, че любимият им футболист се е прибрал у дома, не всички посрещнаха топло завръщането им. Фронтменът на групата „Smiths" Мориси написа в нета:

„Бих предпочел Пекъм (Бекъм) да бъдат завлачени в края на някое село, защото те са непоносими за всеки от интелигенцията и провокират голяма папарашка активност. Изглежда не осъзнавахме, че Дейвид и Виктория Пекъм скоро ще се върнат и не дай си Боже ще бъдат титулувани със званието „сър" и „лейди" Пекъм. Тази страна не е наред, но изглежда на никой не му пука".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари