IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не пускат Парис на наградите „Изборът на публиката”

11 януари 2013 11 51

Хилтън и гаджето ѝ стоят на студа, защото са закъснели

Парис и Ривър, Снимка: Reuters

Парис и Ривър, Снимка: Reuters

Парис Хилтън изживя истински срам, след като не бе допусната в залата на наградите „Изборът на публиката" и заедно с гаджето си Ривър Вийпъри мръзна на студа.

Събитието се състоя тази сряда (09.01.2013) в Нокиа Тиатър, Лос Анджелис и на него присъстваха куп знаменитости. Не и богатата наследница обаче, която е закъсняла и охраната е отказала да пусне вътре.

„Беше адски студено, а тя нямаше палто. Носеше къса рокля и говореше по телефона", каза очевидец пред New York Daily News. Той допълни, че блондинката и гаджето ѝ се опитали да влязат през няколко различни входа, но без никакъв успех.

Парис и Ривър са пристигнали много късно, когато церемонията вече е започнала и хубавите места са били заети. Дори и някак да е успяла да се вмъкне, Хилтън е трябвало да седи най-отзад, а не където е мястото за знаменитостите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

възмутен ( преди 11 години )
абе, откъде преписахте тази глупост ..... Парис Хилтън може и да е закъсняла, но седеше на 3-я ред до стълбите на най-централно място и често камерите я показваха. Искрено се надявам,че списващите страницата го правят като хоби, а не срещу заплащане!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар