IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз щял да пази американците от лошите извънземни

14 януари 2013 13 35

Това се твърди в нова книга, разобличаваща методите на Сциентологията

Том Круз; Снимка: Reuters

Том Круз; Снимка: Reuters

Том Круз е един от най-запалените последователи на Църквата на Сциентологията и един от нейните лидери. Оказва се, че една от целите на тази консервативна организация е да защити човечеството от извънземните, които се вселяват в телата на човеците с цел да унищожат нашата раса и да завземат планетата ни.

Не си мислите, че това е сюжет на нов холивудски филм. Това са истински твърдения, описани в новата книга-бестселър „Scientology, Hollywood & the Prison of Belief".

Автор на книгата е Лорънс Райт, който е носител на награда „Пулицър".

Колкото до Круз, той е въведен в тази организация, когато е бил 23 години, от първата си съпруга Мими Роджърс.

Според писателя, привържениците на Сциентологията използвали някаква странна практика, наречена "auditing" и устройство, наречено "E-Meter". Тези две средства помагали за прогонване на умствените блокажи, които се предполага, че остават след травматични преживявания. Това им позволявало да упражняват контрол над себе си и света около себе си и да прогонват извънземните същества, вселили се в хора.

Разбира се, последователите на сектата отричат твърденията на Райт, наричайки ги "чиста фантазия".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари