IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт организирала романтичен рожден ден за Хари

15 януари 2013 13 00

Но след раздялата най-вероятно той ще го празнува по мъжки

Тейлър Суифт; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт скъса с певеца от One Direction Хари Стайлс след връзка продължила едва два месеца. За краткия период обаче, дамата е успяла да му подготви невероятен, романтичен рожден ден.

Другия месец Хари става на 19 години и по план трябваше да е във Венеция с Тейлър, да се возят на гондола и да хапват на романтични местенца. Двамата обаче се разделиха преди две седмици, горе -долу във времето, когато и нейната приятелка Селена Гомес скъса с Джъстин Бийбър.

Без да подозира кога ще е краят на отношенията им, Суифт е организирала за своя сметка страхотен рожден ден на Стайлс. „Тейлър плати всичко и дори нае гондола, която да е на тяхно разположение през цялото време", разкри източник пред Sun.

Въпреки че не са заедно Суифт не е отменила подаръка си. Но вече не ползва подаръците, които Хари ѝ е направил като една скъпа, дизайнерска чанта.

Вместо пътуването си до Венеция, Стайлс планира да се забавлява по мъжки с аверчето си Джътин и другите момчета от бандата One Direction

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари