IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Уайз се дразни на феновете на съпруга си

18 януари 2013 11 23

Карат я да ги снима с него

Даниел и Рейчъл, Снимка: Reuters

Даниел и Рейчъл, Снимка: Reuters

Рейчъл Уайз се омъжи за колегата си Даниел Крейг след шестмесечна връзка през юни 2011. Тогава дамата нямаше и представа какво е да си съпруга на Джеймс Бонд, но вече знае.

След като вече три пъти успешно влезе в ролята на екшън героя (в „Casino Royale" (2006), „Quantum of Solace" (2008) и „Skyfall" (2012) Даниел е боготворен от феновете си, които са навсякъде около него и държат да се снимат и да получат автограф.

„Даниел се превърна в най-любимият Джеймс Бонд. Непрекъснато го спират за снимки и той знае, че е негов дълг да се отзове. Той е много отговорен", разкри негов близък, цитиран от немския сайт viply.de.

Това обаче адски вбесявало половинката му, която била избутвана встрани от снимките и дори често ѝ връчвали фотоапарата с молба да снима.

„Най-често Рейчъл е брутално игнорирана. Феновете му я бутат настрана и още по-лошо – карат я да ги снима с него", допълни източникът. „Макар че тя спечели „Оскар" за феновете на Бонд е по-добре да не присъства на кадъра. Веднъж направо ѝ прекипя и просто каза на висок глас: „Може ли вече да си получа мъжа?". Тя едва ли е смятала, че като се омъжи за него, ще се омъжи и за Джеймс Бонд".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари