IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе пее на плейбек американския химн пред Обама (видео)

23 януари 2013 10 04

Певицата в последния момент решила да не извисява глас и дала нареждане да пуснат записа

Бионсе в изпълнение на американския химн. Снимка: Reuters

Бионсе в изпълнение на американския химн. Снимка: Reuters

Изглежда не само у нас има практика, певиците просто да си отварят устата пред микрофона. Бионсе се оказва в центъра на прясна клюка, която я обвинява в пеене на плейбек и то пред самия президент на САЩ Барак Обама.

Този понеделник (21.01) любимката на американския държавен глава изпълни химна пред милиони зрители по време на официалната церемония за встъпване в длъжност на президента Обама. Всички останаха очаровани от изпълнението на дивата, само че според представител на оркестъра на морския флот, който е акомпанирал на певицата, всичко е било просто плейбек, пише The Times UK.

"Направихме предварителен запис и решението дойде в последната минута по желание на Бионсе", каза сержант Кристин Дюбоа. Мъжът допълни, че мерките са били взети в случай, че времето се влоши. Дюбоа няма обяснение за решението на певицата и твърди, че никой не трябва да се съмнява нито в нейния талант, нито в този на оркестъра.

"Всички знаем, че тя може да пее и че военноморският оркестър може да свири.", категоричен бе сержантът пред в. New York Post.

Ето го и изпълнението на дивата:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари