IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина ще режисира автобиография

23 януари 2013 11 17

Брад я убедил да разкаже живота си

Брад и Анджи, Снимка: Reuters

Брад и Анджи, Снимка: Reuters

Анджелина Джоли планира да снима автобиография, в която хем ще играе, хем ще режисира. Дамата направи вече своя дебют зад камерата с продукцията „In the Land of Blood and Honey". Сега отново иска да застане там, но с образователна цел.

Актрисата иска да заснеме документален филм за живота си, за да покаже на зрителите колко труден е пътят, който е извървяла. „Тя се надява, че хората ще разберат, че е просто човек, който също прави грешки", сподели източник пред National Enquirer.

Любимият на Анджи Брад Пит е силно въодушевен от идеята. „Брад мисли, че тя има уникален характер, достоен да бъде показан в една документална продукция. Точно той я накара да се замисли над идеята да направи и режисира автобиографията си. Тя се съмняваше дали да го направи, но Брад я убеди, че може да помогне на много хора като им разкрие живота си и то не само бляскавата му страна", допълни източникът.

Джоли наистина има доста динамичен живот изпълнен с тъмни моменти. Преди години тя бе известна с бунтарския си нрав. В момента актрисата е образцова любима и майка и се грижи заедно с Пит за шестте им деца. А светът тръпне в очакване кога най-накрая ще се състои прословутата ѝ сватба с Брад.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари