IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Дейвид Бекъм тръгва по неговия път

24 януари 2013 13 04

Бруклин Бекъм ще става футболист в лондонски клуб

Дейвид и Бруклин; Снимка: Reuters

Дейвид и Бруклин; Снимка: Reuters

Малко след като средният син на Дейвид и Виктория Бекъм - Ромео влезе в модната индустрия като рекламно лице на Burberry, сега пък най-големият им син - Бруклин заяви намеренията си да става футболна звезда като баща си.

Явно момчето има намерение да тръгне по стъпките на Дейвид, защото в британските медии беше разпространена новината, че 13-годишният тинейджър е преминал успешно пробна сесия с лондонския отбор по футбол Челси (във вторник -22 януари).

Бруклин ще тренира на учебните игрища на футболния клуб в Кобъм, Англия, на които тренират младите играчи на отбора, на възраст до 14 години.

Бруклин е бил придружен от баща си на въпросните проби като явно той го насочва към кариера в професионалния футбол.

Дейвид е бивш капитан на националния отбор по футбол на Англия, играл е за клубовете „Манчестър Юнайтед" и „Реал Мадрид".

Наскоро той се раздели с последния си отбор „ЛА Галакси" (през декември/2012) и се завърна в родината си заедно с цялото си семейство. Все още не се знае къде и дали изобщо смята да продължи кариерата си на футболист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари