IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бланшет се е превърнала в съветник за всички

30 януари 2013 11 23

Актрисата не разбира защо близки ѝ задават въпроси дори и за животни

Кейт Бланшет, Снимка: Reuters

Кейт Бланшет, Снимка: Reuters

Кейт Бланшет изглежда е доста компетентна жена, защото много хора разчитат на нейните съвети, Това призна самата актриса, като не скри изненадата си, че дори получава въпроси за домашни любимци.

Магьосницата от „Властелинът на пръстените" има трима сина -  Дашиел (11) Роман (8) и 4-годишният Игнатиус. Семейството на звездата се допълва и от котка и куче. И макар да има някакъв опит с домашните любимци, Кейт далеч не се смята за експерт.

„Не мога да говоря за всичко, но напоследък хората непрекъснато идват при мен за съвет. Те дори ме питат за животните си. Наскоро се сдобихме с куче и коте. Котката е смеска, като единият ѝ родител е сиамка. Децата го кръстиха Уоруик", споделя дамата.

„Аз не обичам да давам акъл на другите, Мисля, че те сами могат да си направят изводите. Понякога просто трябва да си изговорят проблемите и въпросите и отговорът ще дойде.", коментира още Бланшет.

Освен за животни, актрисата често е разпитвана и за съвети относно връзки. Тя отдава това на факта, че хората ѝ се доверяват и защото е омъжена за Андрю от 1997 г. , което прави 16 години брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

plamena_k ( преди 11 години )
И как двамата й синове ще са от предишни връзки, след като е омъжена от 16 години, а най-голямото й дете е на 11??????
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар