IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун e щастлива с младока Мартин

31 януари 2013 10 20

54-годишната звезда показа, че не е скъсала с 27-годишния модел

Шарън и Мартин; Снимка: Splash News

Шарън и Мартин; Снимка: Splash News

Шарън Стоун показа на света, че все още излиза с младия красавец Мартин Мика, въпреки слуховете, че двамата са се разделили. 54-годишната актриса и 27-годишният модел, от аржентински произход, се разходиха в сряда (30 януари), ръка за ръка, из улиците на Бевърли Хилс.

Двамата са заедно от 8 месеца и изглеждат много щастливи.

Освен това, в последно време, кариерата на Шарън е във възход и тя усилено се снима в нови филми (в момента участва в седем нови продукции в различен етап на производство, а скоро можете да я гледате в драмата „Lovelace").

Според последните и явно неверни слухове, тиражирани от списание Life&Style, блондинката e зарязала младото си гадже защото: "Те не споделят едни и същи интереси. Нейните страсти са благотворителност, политика и кино, освен това тя има трима сина, които са неин приоритет." Е, явно това не пречи на любовта ѝ към красавеца Мика!

В „Lovelace" Шарън играе консервативната майка на порнозвездата Линда Ловлейс, изиграна от Аманда Сейфрид. Филмът трябва да тръгне по кината през март/2013.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари