IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карл Лагерфелд обиди Мишел Обама

2 февруари 2013 07 14

Дизайнерът разкритикува новата прическа на първата дама на САЩ

Карл Лагерфелд; Снимка: Getty Images

Карл Лагерфелд; Снимка: Getty Images

Карл Лагерфелд смята, че новата прическа на Мишел Обама я прави да изглежда като "водеща на новини".

Първата дама на САЩ наскоро дебютира своя нов стил в косите, като демонстрира чисто новия си бретон. Тя си спечели много похвали, включително и тези на съпруга си Барак, който заяви, че визията на жена му е по-интригуваща от полагането му на клетва като президент на САЩ за втори път.

Това обаче, не е точно така според дизайнера на модна къща Chanel. Не особено тактичният Карл каза пред френското телевизионно шоу "'Le Petit Journal" следното: "Не разбирам тази промяна на косата на мадам Обама. Аз я обожавам като личност, но сега ми прилича на водеща на новините. Честно казано, този бретон е лоша идея и не ѝ отива."

По време на интервюто, прямият дизайнер разкри още, че пръстите на ръцете му се свиват през деня и той редовно си губи пръстените.

Той каза шеговито: "Достатъчно е да направя жест към някого и той получава пръстен право в лицето."

78-годишният Карл сподели и още нещо любопитно - че обича да се преструва на статуя из улиците на Париж. Ако имате път към френската столица - оглеждайте се за статуя на Лагерфелд, може да се окаже самият той от плът и кръв!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Светлана ( преди 11 години )
Лагерфелд за пореден път в ролята на злобен клюкар.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар