IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Либърти Рос прости на Кристен Стюарт

3 февруари 2013 06 31

Но едва след като се „отказа” от неверния си съпруг и поиска развод

Либърти Рос и Рупърт Сандърс, Снимка: Reuters

Либърти Рос и Рупърт Сандърс, Снимка: Reuters

Съпругата на Рупърт Сандърс е решила да затвори неприятната страница от живота си, в която тя стана рогоноска, след като мъжът ѝ имаше афера с актрисата Кристен Стюарт.

Миналата година гръмна страхотен скандал, след като звездата от „Здрач" бе хваната да интимничи с режисьора на „Снежанка и ловецът", където тя играе главната роля. Стюарт се раздели с половинката си Робърт Патинсън и след много молби и разкаяния отново се събраха. Преди по-малко от месец Роб отново пожела да се дистанцират, защото все още ѝ няма доверие.

Бракът на Рупърт също пострада. Обидената му съпруга Либърти Рос първоначално тихо преглътна срама, но месеци по-късно изненадващо пожела да се разведе. 34-годишната актриса и модел бе опустошена от публичното унижение, ала с времето е решила да подреди живота си и повече да не тъне в срам и скръб. Тя дори е простила на Стюарт и повече не я обвинявала за стореното.

„Хубавата новина е, че Либърти вече не е разстроена. Трябваше и малко време, за да преживее шока и молбата за развод бе последния пирон в ковчега. Тази жена е много зряла. Тя се справи с цялата публична драма с много мъдрост и успя да предпази децата си. Вдигам тост за нея!", сподели неин близък пред HollywoodLife.

В момента основният приоритет на Рос са синът и дъщеря ѝ и тя прави всичко възможно да не бъдат афектирани от взаимоотношенията ѝ с Рупърт, който е техен баща.

„Всичко, което я интересува в момента, са децата. Тя говори с Рупърт по телефона и то единствено, за да се разберат за грижата за децата им", допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари