IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джнифър Лопес си купи уред за изглаждане на бръчки за 25 000 долара

8 февруари 2013 06 38

Звездата е обсебена от визията си

Джей Ло, Снимка: Getty Images/Guliver

Джей Ло, Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата и певица Джей Ло отдавна е известна със суетата си и големите усилия, които полага, за да изглежда млада, стегната и секси. 43-годишната майка на близнаците Макс и Еме се подлага на различни процедури, масажи и ползва скъпа козметика, но въпреки това остава отворена за всякакви нови предложения в областта на разкрасяването.

След като Лопес е ползвала нов уред за изглаждане на бръчки с SPA-салон, звездата е решила да си го купи, като веднага е извадила 25 000 долара за придобивката си.

„Толкова ѝ хареса, че поиска да си има такава машина и у дома", разкри източник пред сп. Life & Style и допълни: „Тя се е посветила на това да се поддържа във форма. Никога не тръгва на път без да си е взела спортния екип. И дори е готова да напусне сцената с грим и прическа и да се отправи във фитнеса".

Едно от многото причини Дженифър да е обсебена от младостта и красотата е, че гаджето ѝ е с 18-години по-малък от нея. Лопес е хлътнала сериозно по танцьора си Каспър Смарт и дори се говореше, че иска да му роди дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари