IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристал Харис разкри причините за сватбата си Хю

8 февруари 2013 08 35

Дамата търсила сигурност

Хю и Кристрал, Снимка: Reuters

Хю и Кристрал, Снимка: Reuters

Кристал Харис вече стана законна половина на Хю Хефнър, след като двамата се ожениха на малка церемония по Нова година. Това бе втория опит на медийния магнат да сложи халката на пръста на блондинката, тъй като година и половина по-рано тя се отметна три дни преди сватбата им, защото се почувства несигурна в решението си.

Този път Кристал е повече от сигурна! И точно увереността ѝ, че тя е жената за Хю, я кара да приеме предложението му. В предаването Huffington Post Live 26-годишният модел казва по повод сватбата си:

„За мен този брак означава повече сигурност. Това да знам, че аз съм единствената за него. Когато сме си говорили за това по-рано, винаги е имало други момичета, които влизат и излизат от живота му. Той успя да ме убеди, че няма да има подобни неща, че аз съм единствената и сватбата ни ще бъде истинска".

Въпреки че Хю е с 60 години по-голям от Харис, тя го намира за впечатляващ мъж. „Когато за пръв път го видях, не бях срещала други знаменитости. Възкликнах: „О, Боже! Хеф! И започнахме да си говорим. Оказа се, че и двамата сме изучавали психология. Той е доста интригуващ мъж. Задавах му милион въпроси, заедно прегледахме документите и се радвах, че мога да науча повече за него Playboy и за живота му.

Макар че Хефнер се кълне в любов на новата си съпруга, тя не влиза в завещанието му. Източник е разкрил пред US Weekly , че дори и да иска, Харис не може да се бори за милионите му (състоянието му възлиза на 43 милиона долара), които след смъртта му ще бъдат разпределени на четирите му деца.

Изглежда, че това не смущава блондинката, която наскоро дори промени името си в социалната мрежа на Кристал Хефнър.

Кристал е третата съпруга на милионера. Той има десетгодишен брак с Милдред Уилямс (1949-1959), а през 1989 г. се ожени за плеймейтката Кимбърли Конрад , с която бе заедно 9 години. Хю има четири деца – Кристи, Дейвид, Марстън и Купър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари