IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс: Никол Кидман ме посъветва да остана актриса

11 февруари 2013 09 22

Номинираната за "Оскар" блондинка била на ръба да се откаже от актьорството

Приятелките Никол и Наоми; Снимка: Reuters

Приятелките Никол и Наоми; Снимка: Reuters

Наоми Уотс сподели, че приятелката ѝ Никол Кидман я е убедила да не се отказва от актьорските си мечти.

Двете започват приятелството си, след като се запознават на снимачната площадка на  филма "Flirting" през 1991 година, в родната им Австралия. Малко след това Никол стартира успешната си кариера в Холивуд и призовава Наоми да не се предава.

"Тя продължаваше да ми казва, че ми трябва участие само в един хитов филм и тогава всичко, ще се промени", спомня си Наоми днес.

"Считах себе си за доста чувствителен човек, но мисля, че се оказах доста силна и успях да се справя с отхвърлянето на няколко пъти. Имаше моменти, в които бях готова да се откажа от професията и умувах върху план "Б", но така и не измислих нищо друго, което мога да правя."

Номинираната за "Оскар" Наоми също така разкрива, че с Никол търсят перфектния проект, върху който да работят заедно. "Ние искаме да се снимаме заедно в някой филм, но и двете сме много придирчиви. Просто трябва да открием правилния сценарий."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

maggie ( преди 11 години )
Само, че Уотс е от Англия. Не Австралия. Поздравления за номинацията, напълно заслужена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар