IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимбърлейк не се поддал на славата

13 февруари 2013 07 04

Променил се само колкото било необходимо

Джъстин и Джесика, Снимка: Reuters

Джъстин и Джесика, Снимка: Reuters

Певецът Джъстин Тимбърлейк, който тези дни се завърна официално на музикалната сцена след дълга пауза, заяви, че славата не го е променила като човек.

Въпреки това звездата призна, че известността е провалила част от неговите връзки. В момента изпълнителят на Suit & Tie е женен за актрисата Джесика Бийл, като сватбата им се състоя миналия октомври в Италия.

Преди да се залюби с нея, той имаше връзки с Бритни Спиърс и Камерън Диас. Пред сп. Rolling Stone певецът каза: „Колкото повече остаряваш, толкова повече осъзнаваш, че хората идват и си отиват от твоя живот и то променени.

Аз имах близки приятели, много близки, които излязоха от живота ми и ми казаха: „О, ти се промени". Всичко около теб се променя, но ти си оставаш същия човек. Ако кажете, че не трябва да се притеснявам за папараците, които ме преследват, съжалявам, в тази насока се промених. Но преди не знаех какво е това.

Бях просто един млад човек, който се опитва да изрази себе си. Светът, в който живеем, е луд. Не искам да посочвам с пръст някакви неща, защото много се радвам, че се върнах обратно и работя и изпълнявам мечтите си. Прекарвам си страхотно. Но нещата край теб с възрастта се променят и това е животът".

Тимбърлейк допълни, че не си е взел музикална пауза, за да се фокусира върху актьорската си кариера, През цялото време той е пишел и подготвял песни и е чакал подходящия момент да ги реализира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари