IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Бранджелина вече изкарва хиляди долари като актриса

13 февруари 2013 07 21

Джоли се опита да набута почти всичките си деца в продукцията на „Дисни“ - „Maleficent“

Анджи и Вивиан на снимачната площадка на „Maleficent“. Снимка: Splash news

Анджи и Вивиан на снимачната площадка на „Maleficent“. Снимка: Splash news

От многодетното семейство на Брад Пит и Анджелина Джоли вече стана ясно, кое от децата ще последва примера на родителите си. 4-годишната Вивиан вече получава добри хонорари като актриса.

Момиченцето дебютира в лентата с участието на майка ѝ „Maleficent", където има много малка роля – на невръстната принцеса Аврора. Въпреки минималното си присъствие Вивиан получава хонорар в размер на 3 000 долара седмично и ежедневни „джобни" от 60 долара, които да покриват дребни разходи като храна и т.н. на снимачната площадка, пише TMZ.

Главната роля е поверена на Анджи, която играе злата вещица. Лентата на „Дисни" трябва да излезе през юли 2014 г., макар че снимките бяха миналата година.

Говори се, че и по-големият брат на Виви Пакс и сестра ѝ Захара също имат малки роли в лентата.

„Шайло също трябваше да участва, но се отегчи и не беше в настроение за снимки, така че няма да я видим във филма", каза източник пред Us Weekly. 6-годишното момиченце вече има роля в киното – в лентата с участието на татко си „Странният случай с Бенджамин Бътън".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари