IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис разкри какво иска от Аштън за Св. Валентин

13 февруари 2013 10 57

Актрисата искала голям мечок и букет с хиляда рози от гаджето си

Мила Кунис, Снимка: Reuters

Мила Кунис, Снимка: Reuters

Колкото и да се опитва да мълчи за любовния си живот, Мила Кунис не успа да отклони въпросите по темата на телевизионната водеща Елън Дедженерис. На въпроса какво иска за 14 февруари, по известен като Деня на влюбените, тя отговори: "Искам огромен, плюшен мечок и букет от хиляда рози."

29-годишната актриса все пак остана сдържана по темата за връзката си с Аштън Къчър, но все пак призна, че тазгодишният "Свети Валентин" е по-специален за нея, защото тази година е обвързана, а преди това няколко години е била сама на този празник.

Мила и Аштън се познават от 14 години, но са заедно в романтичен аспект от началото на 2012 година, след като той се раздели със съпругата си Деми Мур.

Наскоро Мила се скара на репортер от списание Allure, който ѝ задал въпрос за отношенията ѝ с Аштън, с думите: "Не мислех, че това интервю ще е за моите настоящи или бъдещи гаджета!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари