IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън е поканила майка си да живее с нея и Уилям

13 февруари 2013 15 26

Принцът не е във възторг от идеята

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Докато тече поредният скандал със снимките по бански на бременната Кейт Мидълтън (списание CHI публикува кадри, на които се вижда заобленото коремче на херцогинята) се оказва, че тя е поканила майка си Карол да живее с нея и принц Уилям в двореца Кенсингтън.

Планът на Кейт бил майка ѝ да им "погостува" докато трае бременността ѝ, тоест до юли месец.

"Уилям винаги се е разбирал добре с тъщата си, но сега не е особено развълнуван от перспективата да живее с нея до раждането на жена си през лятото", каза източник, близък до кралската двойка.

Херцогинята искала да има близък човек до себе си, когато Уилям има работа и не е у дома.

"Сега той е на път да базира семейния си живот в Лондон, но не си представяше, че и Карол ще се навърта наоколо. Кейт обича да бъде с майка си, защото тя се грижи за нея и ѝ действа успокояващо", допълва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Този пу.ьо Уилям вече е съвсем под чехъла на тъпата си жена. Как може престолонаследникът на Обединеното кралство да прави само това, което му каже жена му. Тази Катрин вече много си позволява. Чела съм за нея, че като студентка е била на дъното по успех, но много хитра, властна и амбициозна и единствената й цел в университета е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде у един мъж, чиято мъжественост му стигна, само за за се ожени за една посредствена жена. Голям автогол си вкара Уилям с този брак, вкара го и на монархията. Онази хитра лисица Катрин, каквато си е серт, тепърва ще си показва номерата. Тя вече превърна нероденото си дете в медийна звезда от световна величина и заради нея и уволнени журналисти, че и смъртен случай, защото няма здравомислещ човек, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. И други, за разлика от Катрин, истински принцеси и аристократки са били бременни, пък никоя не е превръщала бременността си в събитие от международна важност. Това не си го е позволявала нито лейди Даяна, нито Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх. Жалко, че Уилям не е истински мъж като брат си Хари, на когото поне му стиска да отиде на война, за да защитава политиката на своята родина в определен район на света. Мъже под чехъл са грозна и жалка картина. Те не заслужават да управляват. Как ще управляваш цяла държава, когато нямаш власт дори в семейството си? Смях! Дано съдбата по някакъв начин да направи в бъдеще Хари крал. Неслучайно Хари е признат за най-обаятелната и най-харизматичната личност от кралското семейство и напълно заслужено стана мъж на годината, просто защото е истински мъж, а не лигльо и *** като батко си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Освен ако не е поред ( преди 11 години )
Всички бременни по света живеят с майките си, разбира се. А бащата на Кейти, той къде е в картинката?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кристина Динева ( преди 11 години )