IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян започна война с брат си Роб

19 февруари 2013 12 59

Ябълката на раздора е певицата Рита Ора

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Бременната Ким Кардашян позабрави конфликтите си с Крис Хъмфрис, с когото е в тежък развод, и започна война с брат си - Роб Кардашян.

Наскоро Роб се раздели с британската поп звезда Рита Ора, защото според него тя му е изневерявала редовно и то с "най-малко 20 мъже", както самият той написа.

Макар Ким съвсем разумно да го е предупредила да не публикува това свое негативно мнение за Рита на сайта на риалити шоуто „Kourtney and Kim Take Miami", което има 4 милиона последователи, той все пак го е направил.

Ким казала на Роб: "Не публикувай нищо. Всеки си има проблеми", но той не я послушал и дори ѝ казал, че се надява нейната секс лента да я преследва цял живот и да продължи да ѝ създава проблеми (Ким има секс видео с ексгаджето си Рей Джей).

Роб излял злобата си към Рита, а покрай нея и към Ким, но после съжалил за постъпката си. "Исках да ѝ се извиня за думите си. Очевидно нещата, които написах са преувеличени и са продиктувани от разбитото ми сърце", написа той преди дни. Ким, обаче, все още не му е простила злобния коментар към нея самата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Продължават да си измислят сценарии но дано никой не ги чете и гледа,защшото е опасно-води до доказано прогресивно затъпяване
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар