IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл никога не е била на диета

20 февруари 2013 07 00

Моделът не се тревожи за килограмите си нито за възрастта си

Наоми Кембъл: Снимка: Reuters

Наоми Кембъл: Снимка: Reuters

Обратно на очакванията, че всички модели гладуват, черната перла Наоми Кембъл призна, че не знае какво е диета и никога не се е притеснявала за теглото си.

Британският топмодел, който сега е на 42 години и изглежда зашеметяващо, призна пред сп. People: "Не знам нищо за остаряването или отслабването. Теглото ми никога не е било важна част от живота ми, макар че работя с тялото си всеки ден. Никога не съм гладувала, за мен храната е огромно удоволствие".

Дамата е благодарна, че все още конкурентноспособна на по-младите си колежки и допълни, че моделите трябва да се борят ожесточено за вниманието на модни списания, тъй като все повече актриси застават на техните корици.

„Изправяш се пред много момичета, които се борят за едно и също място и трябва да направиш нещо наистина впечатлящо, за да те забележат. Много по-трудно е да те изберат за корица на списание. Още по-трудно е да станеш рекламно лице на някоя компания, защото вече не избират само модели", добави черната перла, която вече има свое собствено модно предаване с името „The Face".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари