IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се сгоди?

20 февруари 2013 07 12

Актрисата се появи с диамантен годежен пръстен

Скарлет и Ромен, Снимка: Splash news

Скарлет и Ромен, Снимка: Splash news

Красивата блондинка Скарлет Йохансон даде повод за коментари, след като се появи с диамантен, годежен пръстен. В момента актрисата излиза с французина Ромен Дориак и вече се спекулира, че той ѝ е предложил брак.

Скарлет има един неуспешен брак зад гърба си с колегата си Райън Рейнолдс, който в момента е женен за Блейк Лайвли.

Звездата от „Hitchcock" с гордост е показвала новото си бижу в компанията на половинката си, който е журналист, пише MailOnline.com. След разпадането на брака и с Райън, блондинката трудно задържаше връзка. Тя мина през леглото на Шон Пен, а после ходи известно време с Нейт Тейлър. Откакто се хвана с Ромен, Йохансон е много щастлива и близките ѝ споделиха, че отчаяно иска този път връзката ѝ да проработи.

След драматичния развод с Рейнолдс през 2011 Йохансон заяви, че не мисли да се омъжва пак, но нищо чудно Дориак да я е убедил в обратното. Тогава блондинката каза: „Омъжих се, когато бях млада и ми харесваше да бъда съпруга. Но сега е различно, трудно е. За мен функциониращата връзка не трябва задължително да бъде допълнена от брак. Не мисля за сватба, сещам се само когато някой ме попита дали няма да се омъжа отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари