IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MALL OF SOFIA е готов на обнови гардероба ви

22 февруари 2013 10 14

Много специални оферти, бляскаво шоу и истинско забавление ви oчаква в продължение на седмица от 23 февруари

Снимка: Mall of Sofia

Снимка: Mall of Sofia

Смяната на сезоните изисква и нов гардероб. И за да не ви изненада неподготвени пролетта, ще го направи MALL OF SOFIA и то по много приятен начин!

На 23 февруари от 18.00 ч. любимият мол на столичани (а и не само) ще представи ексклузивно модно шоу с много танци, най-доброто от колекциите пролет-лято 2013 и музиката на любими поп-звезди като Орлин Павлов, Алекс Раева, DJ Doncho и Сантра.

Повечето от вас знаят от първа ръка, че молът е дом на най-големите и известни марки, които са се постарали да извадят най-доброто от своите нови колекции, за да ви подготвят за хубавото време и бурните нощи.

Под звуците на хитовете на родните звезди ще се потопите в една страхотна атмосфера от кройки, материи, цветове и десени.

И това е само началото! До 28 февруари Модният режим на пролетта в Mall of Sofia ще продължава да ви изненадва ден след ден с нови идеи и специални оферти, които – няма никакво съмнение - заслужавате да получите!

Очакваме ви в сърцето на града!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари