IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън е щастлива от живота си в Лондон

22 февруари 2013 10 16

Актрисата е доволна от връзката си с вокала на Muse - Матю Белами

Кейт и Матю; Снимка: Getty Images

Кейт и Матю; Снимка: Getty Images

Американската актриса Кейт Хъдсън сподели, че се чувства добре, откакто живее във Великобритания. Годеникът на Кейт – вокалът на групата "Muse" Матю Белами e британец и покрай него тя се премести да живее на Острова.

Въпреки че е израснала в Калифорния, в семейството на холивудските звезди Голди Хоун и Кърт Ръсел, блондинката набързо прегърна идеята да се премести в мрачния Лондон, за да угоди на своя любим. Кейт има един провален брак с музиканта Крис Робинсън, от когото има 9-годишен син Райдър.

От 34-годишния Матю, пък Кейт има 19-месечен син Бингам. Тя признава, че бързо е прегърнала британската култура. "В нашия дом се слуша и гледа основно Би Би Си", споделя с гордост тя.

Кейт споделя също, че вече е усвоила английската традиция да пие следобеден чай. „Ако трябва да съм честна, Мат не може да прави хубав чай, въпреки че е израснал в Кеймбридж. Аз обаче мога!"

Към момента носителката на награда „Златен глобус" е фокусирана върху семейството си, а не върху кариерата си. "Райдър е в трети клас, а Бинг е още бебе. Не мога да отсъствам дълго от вкъщи, а снимките на един филм отнемат по два-три месеца. Предпочитам да бъда с децата си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари