IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей се извини, че вместо рокля на Valentino е избрала Prada

27 февруари 2013 06 40

Актрисата не искала да се дублира с колежката си Аманда Сейфрид

Ан Хатауей, Снимка: Reuters

Ан Хатауей, Снимка: Reuters

Обикновено хората не дават обяснения, камо ли да се извиняват защо са избрали определена модна марка. Ан Хатауей обаче направи изключение. Носителката на „Оскар" за „поддържаща женска роля" публично се извини, че е сменила първоначално плануваната рокля за събитието с на лейбъла Valentino с произведение на Prada.

Актрисата в последния момент променила избора си на тоалет, защото се опасявала, че може да се дублира със своя колежка. Ан излезе да прибере наградата си в бледо розова рокля с високо деколте, в която изглеждаше стилно и естествено.

„В събота вечерта (ден преди „Оскар"-ите на 24 февруари) вниманието ми привлече една рокля, която много наподобяваше тази, на която се бях спряла преди това. Реших, че е по-добре да облека Prada и промених плана си. Макар че много ми харесва роклята, която носех, бе трудно да взема решение в последния момент, защото твърдо смятах да се облека във Valentino заради дългата връзка и уважение, които имам към тази модна марка и нейния дизайнер. Много съжалявам за разочарованието, което съм причинила". Каза Хатауей пред People.com.

Актрисата е разбрала, че колежката ѝ Аманда Сейфрид смята да облече подобен тоалет на любимия ѝ дизайнер и заради това е променила мнението си. Самата Ан от години е страстен почитател на Valentino и дори сватбената ѝ рокля, с която се венча миналия септември за Адам Шулман, бе на италианската марка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари