IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: Орландо е страхотен танцьор

27 февруари 2013 12 40

Красавицата и актьорът редовно си танцували у дома

Миранда и Орландо; Снимка: Getty Images

Миранда и Орландо; Снимка: Getty Images

Миранда Кер разкри, че съпругът ѝ Орландо Блум го бива доста в танците.

Австралийският супермодел и актьорът от "Властелинът на пръстените" атакуват дансинга заедно, винаги когато имат шанс за това.

29-годишната красавица заяви пред вестник "New York Post", че любимият ѝ е страхотен танцьор и двамата редовно си танцуват у дома, а не само по събития и клубове.

Моеделът на Victoria's Secret и нейният 36-годишен съпруг са показали денс уменията си и на афтърпартито след наградите „Оскарите" на попдивата Мадона.

Изглежда, известната двойка е прехвърлила любовта си към музиката и танците и към своя 2-годишен син – Флин, който винаги ставал да танцува, когато чуел хита на Джъстин Бийбър – „Baby".

Миранда разкрива: "Когато той беше в корема ми, аз слушах класическа музика и той наистина обича да слуша Чайковски и сега.''

Тя също така разкрива, че в момента с Орландо са твърде заети, за да мислят за още едно дете и смятат да не прибързват с второто засега.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари