IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър и Джъстин определиха датата за сватбата

27 февруари 2013 15 07

Според последните слухове двамата актьори ще се оженят до един месец

Дженифър и Джъстин; Снимка: Getty Images

Дженифър и Джъстин; Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вече са определили датата за сватбата си. Освен това,  Джен вече е избрала булчинската си рокля, както и брачните халки.

За разлика от предишната си сватба с Брад Пит, която струваше 1 милион долара, тази ще бъде доста по-скромна и евтина. На церемонията ще присъстват само най-близките  приятели на двойката, сред които са звездите от сериала "Приятели" - Кортни Кокс и Матю Пери.

"Дженифър се опитва да запази датата в тайна, но най-вероятно ще бъде седмица или две след церемонията по връчване на наградите "Оскар"", съобщи източник, близък до актрисата.

Дженифър и Джъстин, които изглеждаха поразително на наградите на Кино академията преди дни, се сгодиха на 10 август, 2012 година в Ню Йорк, на рождения ден на Джъстин.

Джъстин предложи брак на актрисата с 8-каратов диамантен пръстен, на стойност половин милион долара.

Първият брак на Дженифър с Брад Пит беше сключен на 29 юли, 2000 година в Малибу. Двамата се ожениха пред 200 гости, сред които бяха Камерън Диас, Кортни Кокс, Салма Хайек и Едуард Нортън. Те се разделиха в началото на 2005 година.

Връзката на Дженифър с Джъстин датира точно от две години. Двамата обявиха официално, че са заедно през май 2011.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари