IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън: Моля те, млъкни, Чарли Шийн

4 март 2013 13 29

Актрисата не иска да има нищо общо с колегата си

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Изглежда, че Линдзи Лоън никак не е очарована от добронамерените коментари на колегата си Чарли Шийн. Комедийният актьор ѝ предложи помощта си и по-точно да стане неин ментор в живота, който да я „вкара в правия път", пише TMZ.

Блондинката, която неотдавна взе 100 000 долара от него, не желае друг вид помощ. Близък до звездата разкри пред медията, че се е ядосала на неговите изказвания в пресата и не искала да ѝ дава акъл за нищо.

Лоън споделила, че никога не би го приела за ментор и че знаела, че животът ѝ е каша, но това не влизало в работата на други хора.

Линдзи и Чарли си партнират в лентата „Страшен филм 5" и макар актьорът многократно да е заявявал готовност да ѝ подаде ръка под различна форма, блондинката продължава да е настроена негативно към него. Малко преди снимките тя дори спомена, че иска дубльорка, защото не смята да ляга с него в едно легло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

хелло ( преди 11 години )