IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Уил Смит излиза със сестрата на Ким Кардашян

5 март 2013 07 02

Джейдън се познавал с Кайли от години, но едва сега показал други мераци към нея

Джейдън Смит, Снимка: Reuters

Джейдън Смит, Снимка: Reuters

Пикантна новина е на път да измести вниманието от Ким Кардашян и любимия ѝ Кание Уест. Една от сестрите ѝ – Кайли Дженър излиза със сина на Уил Смит.

Джейдън и Кайли имат романтични отношения с момичето, според сп. Us Weekly. Двамата се познавали от години, но едва наскоро приятелството им минало на друго ниво, издал приятел на сина на актьора пред медията.

Джейдън и Кайли са били засечени да обядват в Caffe Nero в Лондон миналия уикенд. По-рано 15-годишната девойка бе свързвана с попзвездата Коди Симпсън. Тя отрече слуховете, като заяви, че са само приятели.

Джейдън е едва на 14 години и възрастта му може ида не му пречи да излиза по срещи, но определено е проблем, когато иска да купонясва в нощни клубове. Преди броени дни той провали рождения ден на приятеля си Джъстин Бийбър, защото не бе допуснат до клуба, в който канадецът бе планирал да се забавлява и така цялата компания изпадна в конфликт с охраната и бе изгонена. Случката принуди Бийбър да определи празника си като „най-лошият рожден ден досега".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари