IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек защитава правата на жените

5 март 2013 08 55

Дивата подкрепи инициатива на Gucci заедно с Бионсе

Салма Хайек, Снимка: Reuters

Салма Хайек, Снимка: Reuters

Италианският моден бранд Gucci застана зад жените. Марката ще защитава правите на нежния пол с помощта на благотворителен търг, който е наречен "Chime for Change". Инициативата веднага получи подкрепата на две силни и независими жени – Салма Хайек и Бионсе Ноус. Те с радост се ангажираха да популяризират „женската сила".

„Вярвам, че заедно можем да променим историята и да покажем силата на жените и момичетата по целия свят, давайки им възможност да осъзнаят и увеличат потенциала си", сподели съпругата на Пино.

Програмата "Chime for Change" не е първата инициатива на Gucci, която подкрепя жените. Преди години брандът обедини сили с Unicef, борейки се за по-добро образование на нежния пол.

„За мен е чест да бъда обградена от цени, които не се страхуват да вървят по своя път и да дават пример на следващите поколения с думите и делата си", каза Бионсе. Като майка на малка дъщеря, певицата е наясно, че още от малки жените трябва да осъзнават ролята си в живота и да се научат да се борят за позициите и желанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари